Vectron și Mobotix: securitate sporită și prevenție împotriva minusurilor de inventar pentru magazine, brutării și restaurante

 

Vectron, liderul de piață în furnizarea sistemelor POS pentru brutării și restaurante și MOBOTIX, liderul de piață în furnizarea sistemelor video de securitate, digitale, de înaltă rezoluție și bazat pe rețele, au ajuns împreună la o soluție video pentru instituții de comerț, brutării și restaurante. Această soluție implică împreunarea datelor din sistemul POS Vectron pentru fiecare tranzacție cu datele video din IP-ul camerei MOBOTIX și stocarea lor. Astfel, se permite rezolvarea rapidă a discrepanțelor POS, sporirea securității la fața locului și stimularea vânzărilor, permițând o planificare optimizată a magazinului bazată pe instrumente integrate de analiză video MOBOTIX.

 

 

 

Vectron și MOBOTIX au ajuns la o soluție comună pentru variațiile de inventar

Anual, se pierd aproximativ 4 miliarde de dolari din cauza diferențelor de inventar în industria comerțului din Germania, conform Institutului de Comerț EHI. În lumina acestor informatii, utilizarea ultimei tehnologii de securitate video este cea mai bună opțiune. În plus, atunci când este combinată cu măsuri clasice de protecție, aceasta deschide multe oportunități noi. Aici intervine soluția comună a celor de la Vectron și MOBOTIX. Jurnalul operatiilor din sistemul POS Vectron sunt trimise în mod continuu către o cameră MOBOTIX sub forma unor evenimente și legate în mod inteligent cu inregistrarea camerei video.

Centrul de Management MOBOTIX (MxMC) 1.7 poate fi folosit pentru a căuta în mod convenabil printre datele primite de la POS-ul Vectron, bazate pe criterii individuale, iar imaginea coroborată respectivă poate fi afișată pentru fiecare eveniment. Utilizatorii pot vizualiza imaginile video, salvate în formă criptată, din biroul lor, precum și de oriunde din lume – cum ar fi chiar sediul companiei, cu o conexiune securizată la internet.

Procesele POS pot fi analizate în funcție de element, preț sau angajat, printre alte criterii. MxMC afișează materialul relevant al camerei video pentru respectiva tranzacție și include funcții de căutare practice. Acest lucru permite utilizatorilor să verifice tranzacțiile numerar care nu par în regulă. Pe lângă utilizarea funcțiilor oferite de MxMC, utilizatorii pot vizualiza direct și cea mai recentă tranzacție din browser-ul sistemului POS Vectron.

Așadar, soluția comună de la Vectron și MOBOTIX ajută utilizatorii să rezolve rapid diferențele POS și are, de asemenea, un sistem de prevenire al pierderilor.

 

Optimizarea vânzărilor și a securității

Dacă o companie folosește o cameră MOBOTIX emisferică, cu MxAnalytics (ex: Q26), obiectele și oamenii pot fi de asemenea numărate și mișcările lor pot fi reprezentate pe o hartă termografică. Acest aspect oferă comercianților informații adiționale specifice fiecărui client, cum ar fi durata vizitei, mișcările în direcția opusă, mișcările foarte rapide sau intrarea în anumite zone.

Aceste informații oferă comercianților o valoare adăugată foarte importantă: pe baza unei prezentări generale optime pe care o primesc, precum și a hărții termografice a mișcării și a datelor privind tranzacțiile, companiile pot optimiza desfășurarea personalului și a design-ului magazinului/ hotelului/ restaurantului. În general, companiile beneficiază de această soluție: sporesc securitatea la fața locului, minimizează costurile și ajută la creșterea vânzărilor, permițând optimizarea planificării magazinelor pe baza datelor de analiză video.

Această soluție a fost dezvoltată special pentru a se conforma cerințelor noului Regulament European General privind Protecția Datelor (GDPR). Așadar, permite companiilor să efectueze analize POS conforme cu noua legislație privind protecția datelor.

 

Specificații tehnice

Această soluție poate fi folosită cu  MxManagementCenter 1.7 (sau variante mai recente) și este compatibilă cu toate sistemele POS Vectron sau camerele MOBOTIX Mx6 (versiunea firmware MX-V5.0.2.14 sau ulterioară).

Instrumentele de analiză video MxAnalytics fac parte din soluția completă și nu necesită costuri sau infrastructuri suplimentare.

 

Despre MOBOTIX

Site-urile din întreaga lume sunt protejate prin această tehnologie video MOBOTIX IP. Oferă o fiabilitate absolută, chiar și în cele mai dificile condiții. De la Oil Rigs din Marea Nordului, la World Heritage Sites în deșerturi îndepărtate, fie că îi ajută pe oamenii de știință dintr-un centru de cercetare din Arctica, fie pe alpiniștii din vârful Muntelui Everest, echipamentul MOBOTIX este proiectat fără componente detașabile, pentru a asigura cea mai bună rentabilitate a investiției. Actualizările software continue asigură o durată de viață prelungită și îmbunătățită continuu pentru acest echipament.

 

Despre Vectron

Cu peste 200.000 de sisteme instalate în peste 30 de țări, Vectron Systems este unul dintre cele cei mai importanți producători europeni de sisteme POS și lider de piață în diferite sectoare.

Un material extrem de robust, combinat cu un software flexibil și fiabil este ceea ce a transformat compania Vectron într-un lider de piață în sisteme POS, în industriile ospitaliere și de brutărie, în zonele vorbitoare de germană și în Benelux. Cu toate acestea, sistemele pot fi utilizate și în alte sectoare. Sute de parteneri comerciali din 30 de țări distribuie produsele Vectron. Instrumentul de marketing bonVito este un alt produs al Vectron Systems AG, care, pe lângă multe funcții de plată și fidelizare a clienților, oferă și un sistem de rezervare și comandă online și poate fi integrat în sistemele POS.

Până în prezent, mai mult de 6 milioane de carduri bonVito au fost vândute și peste 3.900 de sucursale partenere au fost conectate cu succes.

 

Pentru mai multe detalii, vizitați: www.vectron.ro