Vectron la iba 2015

iba este o expoziţie care se desfăşoară o dată la trei ani în Munchen şi, încă din 1949, este locul tradiţional de întâlnire al specialiştilor din industria de panificaţie, patiserie şi cofetărie. Evenimentul este unul internaţional, la iba 2015 participând ca şi expozanţi 1.255 de companii din 58 de ţări. Expoziţia se desfăşoară în perioada 12-17 septembrie 2015 şi aşteaptă peste 70.000 de vizitatori.

1 Cu o zi înainte de deschiderea expoziţiei, în cadrul iba SUMMIT din 11 septembrie 2015, vor fi dezbătute tendinţele actuale din piaţa de profil. Vei avea posibilitatea să asculţi discursurile unor antreprenori de top din domeniu, precum: Eric Kayser din Paris şi Josef Hinkel din Dusseldorf

2 Coffee World din hala A4, va demonstra cât de diferit poate fi gustul aceleiaşi cafele preparate cu espressoare diferite. De asemenea, vei putea asista la modul de prăjire a peste 20 de tipuri de cafea verde.

3 Snack Trends va fi organizat în hala B3 şi încearcă să răspundă la întrebările: Care sunt cu adevărat cerinţele clienţilor la care trebuie să ne adaptăm? Ce rol vor juca în viitor produsele organice, vegetariene sau cele fără gluten?

4 Snack Akademie din hala B3 stand 350, este un eveniment din cadrul Snack Trends. Aici îţi poţi face o imagine de ansamblu asu- pra industriei de snack-uri şi vei putea afla care este adevăratul potenţial al acesteia. Vor fi abordate teme precum depozitarea corectă a ingredientelor, procesele de producţie, modurile de prezentare și ambalare al produselor. Dacă te-ai hotărât să vizitezi în acest an iba, atunci stabileşte din timp ceea ce vrei să obţii prin vizita la târg. Consultă din timp catalogul online și harta expoziţiei disponibile pe iba.de şi stabileşte-ţi din timp ruta optimă. Trebuie să te asiguri că nu îţi vei petrece o mare parte din timp tranzitând la întâmplare cele 12 hale care adăpostesc expoziţia. Poţi de asemenea să descarci gratuit aplicaţia iba App (iPhone sau android), care te va ajuta să te orientezi în timpul vizitei.

Organizatorii s-au asigurat ca experienţa vizitatorilor de la iba să fie una excepţională, iar evenimentul rămâne unul în care sunt stabilite tendinţele industriei de panificaţie, patiserie şi cofetărie. Asigură-te că ai împachetat tot ce ai nevoie. Nu uita cărţile de vizită, laptop-ul/tableta şi, nu în ultimul rând, încălţămintea comodă.

VECTRON SYSTEMS AG ESTE DIN NOU PREZENTĂ LA IBA

Vectron Systems AG se clasează în rândul primilor 10 producători europeni de echipamente POS și este liderul pieţei din Germania în soluţii IT hardware și software pentru brutării, patiserii și cofetării. Și în acest an, Vecton Systems AG va fi prezentă în rândul expozanţilor de la iba așa cum a făcut-o, la fiecare ediţie, încă din 1998. Echipamentele şi sistemele software Vectron vor fi expuse şi prezentate la standul 211 din Hala A3. Reprezentanţii Vectron Systems AG în Romania vă aşteaptă la stand cu demonstraţii ale echipamentelor, dar şi cu alte informaţii tehnice şi comerciale.