Vectron System AG

Peste 140.000 de instalari in intreaga lume.

Vectron Systems a instalat peste 140.000 de sisteme POS in intreaga lume clasandu-se intre primii 10 producatori din Europa. Fie la un restaurant in Australia sau la un club exclusivist din Cape Town, la un fast-food in Las Vegas sau la stadionul de fotbal din Southampton, in zona de ski Arosa  din  Elvetia sau la magazinul BMW de piese de schimb, in cadrul Oktoberfest in Munchen sau la un lant de brutarii din Romania; acolo si in multe alte  locuri din lume, oamenii se bazeaza pe tehnologia de varf Vectron.

Vectron POS Systems se remarca printr-o conectivitate excelenta pentru dispozitivele mobile. Controlul exact al gestiunii, urmarirea pontajelor angajatilor si un set complex de functionalitati speciale destinate lanturilor de cafenelele, restaurante sau brutarii contribuie la succesul produselor Vectron.

Datorita flexibilitatii sale, echipamentele POS Vectron sunt potrivite pentru multiple domenii de activitate: bar, cafenea, restaurant, pub, pizzerie, fast-food, magazin retail, brutarie, patiserie, cofetarie, SPA, etc.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul producatorului www.vectron.de