Trecerea la soluții de automatizare a plăților cu numerar, următorul pas spre inovare

 

 

Fiecare aspect al brutăriilor, patiseriilor și cofetăriilor se reflectă direct în succesul afacerii. Pe lângă furnizarea unor produse de înaltă calitate, serviciile excepționale oferite clienților reprezintă un avantaj competitiv. 

Automatizarea proceselor de numerar sporesc eficiența, securitatea și eliberează timpul personalului, pentru a se putea concentra pe experiența pe care o oferă.

Înțelegerea provocărilor specifice fiecărui client permite proiectarea unor soluții personalizate care oferă îmbunătățiri reale ale performanței afacerii.

 

 

Automatizarea operațiunilor

Un program bun de gestionare a numerarului poate influența semnificativ eficiența operațiunilor, rezultând reducerea costurilor totale. Investirea într-un astfel de sistem poate aduce beneficii majore în planul extins al afacerii, deoarece reduce vizibil investițiile în programe de securitate și probabilitățile de furt.

 

Soluții CASHINFINITY în România

Glory Global Solutions este un furnizor global de soluții de procesare a numerarului, cu vechime de peste 100 de ani. Peste 3000 de profesioniști și specialiști din peste 20 de țări își aduc expertiza și experiența pentru a lucra la soluții de flux numerar fără probleme în întreaga companie. În România, compania Ropeco București este cel mai important furnizor de soluții și echipamente ale producătorului GLORY,  în domeniul procesării numerarului, fiind pe primul loc pe plan local.

Vectron oferă soluții software și hardware, precum și integrarea cu diverse sisteme periferice, asigurând, așadar, implementarea și întreținerea unui flux de lucru complet. Sistemele POS Vectron permit gestionarea eficientă a stocurilor, evaluarea vânzărilor, administrarea bazelor de date centralizate, managementul de personal, precum și derularea și eficientizarea diverselor operațiuni specifice brutăriilor, cofetăriilor și patiseriilor.

Ca parte a colaborării dintre Vectron și Ropeco București, integrarea unui sistem de cash automation în sistemele POS va crea o nouă soluție inteligentă, care va permite comercianților să monitorizeze eficient și în timp real toate operațiunile financiare.

 

Cum funcționează?

 

 

Datorită ghidării intuitive a utilizatorilor (sistemul fiind orientat către nevoile clientului), monedele și bancnotele pot fi introduse cu ușurință în aparat, iar suma finală este afișată automat ambelor părți. Deoarece clienții preiau procesul de plată în mod independent, personalul are mai mult timp, care poate fi investit în consultanță sau alte servicii.

 

 

Beneficii

Atât personalul companiei, cât și clienții finali beneficiază de numeroasele avantaje ale soluției complete.

  • Eliminarea validării și autenticității numerarului.
  • Personalul responsabil este informat automat in Vectron dacă este necesară colectarea sumelor din aparat sau dacă apar erori.
  • Transferul manual de numerar la schimbarea de tură a personalului nu mai este necesar, datorită proceselor complet automatizate. Casa de marcat se poate închide cu un simplu click, reducând astfel timpul alocat reconcilierii la final de zi și eliminarea erorilor și discrepanțelor apărute în timpul acestei proceduri.
  • Datorită funcției fiabile de detectare a banilor contrafăcuți, sunt excluse diferențele de inventar și încercările frauduloase.
  • Prin alinierea sistemului cu clientul, personalul nu mai este în contact cu banii, ceea ce exclude încercările de fraudă și poate rezulta chiar într-o mai bună igienă. În special când se ocupă de alimente, cum este cazul brutăriilor si carmangeriilor, eliminarea acestor operațiuni contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea igienei.
  • Clienții plătesc direct în dispozitivul de vânzări care este integrat cu sistemul POS Vectron. Orice schimbare va fi plătită în mod corespunzător și poate fi retrasă direct de către client. Astfel, se economisește timp și se evită greșelile de colectare a banilor.

Soluțiile furnizate de Ropeco București și Vectron au fost implementate cu succes în numeroase lanțuri de brutării, patiserii și cofetării din Franța și Germania. Ușurința de utilizare și eficientizarea operațiunilor afacerilor a răspândit adoptarea acestor soluții într-un număr mare.

 

De ce ROPECO Bucuresti?

ROPECO Bucuresti a devenit in cei 25 de ani de activitate una dintre cele mai reprezentative și de succes companii din domeniul său. Un avantaj major al companiei este faptul că deține o rețea națională de servicii care acoperă tot teritoriul țării.

Mai multe informatii: www.cashinfinity.ro / www.ropecoshop.ro

De ce Vectron?

Vectron este liderul pe piața sistemelor POS pentru afacerile în servicii de ospitalitate si de brutărie, în regiunile vorbitoare de limba germană. Experiența acumulată în peste 25 de ani, pe parcursul implementării a nu mai puțin de 200.000 de sisteme POS Vectron, a contribuit la încrederea dobândită din partea clienților noștri prezenți în 30 de țări.

 

Vă așteptăm la IBA 2018 în pavilionul A3, standul 211.