Industria HoReCa în România

HoReCa este, și în acest an, una dintre cele mai profitabile industrii din România. Creșterea permanentă a ofertei în materie de servicii și produse, deschiderea consumatorilor către influențe multiculturale și turism, dar și legislația flexibilă în ceea ce privește înființarea unei afaceri sunt doar câțiva dintre factorii care influențează în mod direct competitivitatea crescută în acest sector.

Un prim pas în direcția diferențierii de competitorii direcți și implicit, succesul afacerii poate fi însuși nivelul de organizare și management al resurselor, acum posibil prin încorporarea tehnologiei în procesele de zi cu zi.

Vectron oferă soluții software și hardware, precum și integrarea cu diverse sisteme periferice, asigurând, așadar, implementarea și întreținerea unui flux de lucru complet. Sistemele Vectron permit gestionarea eficientă a stocurilor, evaluarea vânzărilor, administrarea bazelor de date centralizate, managementul de personal, precum și derularea și eficientizarea diverselor operațiuni specifice afacerilor din industria HoReCa.

Sistem POS pentru Brutarii, Patiserii si Cofetarii

Soluțiile Vectron prezintă funcționalități speciale pentru brutării, patiserii și cofetării care asigură desfășurarea procesului de vânzare și managementul afacerii în condiții optime, care să ușureze și eficientizeze munca operatorilor comerciali.
Încorporarea tehnologiilor Vectron într-o afacere HoReCa influențează în mod direct performanța vânzărilor și, implicit, a business-ului—tehnologia fiabilă, designul robust, compus din materiale de calitate superioară, precum și protejarea datelor sau garanția de până la 10 ani fiind doar câteva dintre avantajele pe care le prezintă soluțiile noastre.
Sistemele POS Vectron pot fi utilizate, configurate și dezvoltate aproape nelimitat, pentru a permite personalului să efectueze și, chiar și să automatizeze acțiuni de zi cu zi precum monitorizarea stocurilor, pontajul, comunicarea internă între operatori și management, servirea în paralel a clienților, de la unul sau mai multe terminale POS, utilizarea de pagere interactive pentru fluidizarea servirii ș.a. Nu a fost niciodată mai simplu.

Află mai multe

Sistem POS pentru Restaurante si Baruri

Timpul este esențial într-o afacere, iar gestionarea eficientă a acestuia poate face diferența dintre o afacere de succes și una mai puțin performantă. Cu ajutorul soluțiilor POS Vectron, personalul deține controlul asupra activității din săli: urmărește fluxul clienților, vizualizează mesele printr-o schemă grafică, preia comenzi și efectuează plăți atât la bar, cât și la mese, administrează stocuri, retururi, recepții și multe altele. Mai puține activități de rutină, mai puține erori și, deci, mult mai mult timp dedicat clienților, în fiecare zi.

Află mai multe

Sistem POS pentru Hoteluri

Experiența acumulată în peste 25 de ani, pe parcursul implementării a nu mai puțin de 200.000 de sisteme POS Vectron, a contribuit la încrederea dobândită din partea clienților noștri prezenți în 30 de țări din Europa.
Accesul la multe informații, în timp real, contribuie la un control mai bun asupra unei afaceri. Sistemele POS Vectron pot fi integrate cu aplicații Cloud dedicate, pentru fidelizarea clienților sau gestionarea stocurilor, precum și cu alte aplicații contabile și soluții ERP sau chiar și cu camere video de supraveghere. În plus, Vectron permite și realizarea unor activități mai specifice, cum ar fi generarea de rapoarte customizate sau exportarea pontajelor într-o aplicație de salarizare.

Află mai multe

Sistem POS pentru Carmangerii si Bacanii

Simplifică și crește viteza în fluxul de lucru cu echipamentele POS Vectron. Hardware proiectat special pentru industrie cu funcționalitate specifică și interfață gândită pentru utilizatorii din domeniu - soluțiile Vectron sunt unice la fel ca afacerea ta. Din start există posibilitatea integrării cu numeroase alte soluții software și hardware: contabilitate, producție, gestiune, management hotelier sau sisteme de supraveghere video, procesare automata cash, sisteme digitale de plată și multe altele.

Află mai multe

Contactează-ne

Află cum poți folosi sistemele POS Vectron pentru afacerea ta. Consultanții noștri sunt pregătiți să îți răspundă la orice întrebare.

0733 600 900