Sistemele POS Vectron vor fi expuse la cea de-a 10-a ediție GastroPan

Despre GastroPan

GastroPan este una dintre cele mai mari expoziții din Europa de Est pentru industria de brutărie, cofetărie și industria alimentară, iar în România este cea mai importantă expoziție de acest gen, având anual o audiență numeroasă, formată din specialiști și antreprenori din industria HoReCa. Datorită unicității și profesionalismului de care a dat dovadă de-a lungul anilor acest eveniment, numărul participanților a avut o evoluție constantă, anul acesta adunând 139 de expozanți naționali și internaționali.

 

Evenimentul prezintă cele mai recente tendințe tehnologice, echipamente și materii prime necesare acestei industrii. GastroPan include un întreg program de expoziții, demonstrații practice, cât și spectacole, menite să ajute atât întreprinzătorii, cât și angajații să înțeleagă pe deplin întregul mecanism al noilor tehnologii.

 

Sistemele Vectron prezente pe scena celei mai mari expoziții din România

Vectron se va număra printre furnizorii de echipamente atât din țară, cât și din străinatate, care vor fi prezenți la GastroPan. Vectron este liderul de piață din Germania, Benelux, Austria și Elveția în soluții POS, dedicate managementului vânzărilor din industria HoReCa, cu peste 200.000 de sisteme instalate în 30 de țări. Oferă soluții POS care eficientizează munca ospătarilor, influențând creșterea cifrelor de afaceri cu până la 8.5%; tariful de închiriere al unei aplicații mobile de preluarea comenzilor pleacă de la 1 euro/ zi.

Sisteme precum: Vectron POS MobilePro III, rezistent la apă sau șoc și funcțional și fără conexiune la internet; myVectron Reporting App, aplicație prin care poți avea acces la cele mai importante date ale firmei tale de oriunde și oricând, noua imprimanta fiscala Custom sau cea mai nouă soluție de securitate, realizată de Vectron în colaborare cu Mobotix, vor fi prezentate în cadrul expoziției Gastropan.

 

Când și unde are loc?

Cele mai variate soluții și tehnologii, dedicate afacerilor locale, vor fi prezentate în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu-Mureș.

În sprijinul acestei ediții aniversare de GastroPan, va participa anul acesta Asociația Centrală a Brutarilor din Germania. Pentru mai multe detalii, vizitați: www.gastropan.ro.