Sisteme POS Fixe

Echipamentele Vectron fixe oferă flexibilitate în administrarea unei afaceri de orice dimensiune și profil. Astfel, desfășurarea eficientă și coordonată a activității personalului devine un nou mod de a lucra. Sistemele POS fixe prezintă funcționalități de conectare în rețea și în Cloud, dar și posibilitatea de a opera offline, precum și integrarea cu diverse aplicații software.

Sisteme POS fixe

pos_ph_1

POS Touch 15" II Wide

Cel mai de succes echipament Vectron POS Touch 15" vine cu un ecran wide modern.

Designul deosebit se combina cu modul simplu de utilizare pentru a va oferi o solutie profesionala extrem de robusta. Utilizati noul echipament Vectron rezistentla apa, mizerie si maini unse, fara probleme in operare si cu o garantie de 5 ani.

pos_ph_1

POS Touch 15 II

Cel mai de succes produs Vectron vine cu tehnologie de ultimă generație, de înaltă performanță.

Pentru a asigura un flux de lucru fluid și un control mai bun asupra operațiunilor, Vectron introduce capabilități tactile avansate: recunoașterea gesturilor, prin intermediul unui display generos, cu o diagonală de 38.1 cm. Facilitarea proceselor de vânzare de zi cu zi, într-un mod cât mai simplu și rapid, nu ar fi posibilă fără existența unor componente performante precum procesorul rapid și memoria cu o capacitate mare de stocare. În plus, informațiile sunt mereu în siguranță, protejate în fața virușilor și a întreruperilor de curent, Vectron asigurând back-up-ul continuu al datelor.

pos_touch_12

POS Touch 12 II

Parte din suita de sisteme POS Vectron fixe, acest produs prezintă o versiune mai robustă și mai compactă a lui Vectron POS Touch 15 II.

Produsul prezintă un display touchscreen cu o diagonală de 30.7 cm, design ergonomic și fexibilitate în integrarea cu alte sisteme POS, fiind ideal pentru operațiuni simple și rapide, specifice punctelor de lucru outdoor.

pos_vario_II

POS 14 Wide

Pune împreună soluția dorită: POS Touch 14 wide are interfețe pentru accesorii, cum ar fi scanere, imprimante, sertare de numerar, etc. și pot fi combinate cu dispozitive mobile.

Casă de marcat smart, cu afișaj client integrat, touchscreen cu diagonală de 30.5 cm, tastatură plată și interfețele personalizate sunt câteva dintre funcționalitățile ce permit ajustarea optimă a echipamentului la nevoile specifice oricărei afaceri.

pos_pc

POS PC

Software-ul Vectron POS-PC este complet configurabil, fiind potrivit pentru toate sectoarele, cum ar fi vânzare cu amănuntul, servicii, brutării, cofetării, restaurante, cafenele, catering etc. Software-ul este extrem de flexibil şi permite soluţii personalizate pentru sectorul dorit.

Acest sistem POS prezintă posibilități numeroase de conectare cu alte sisteme periferice, un ecran touchscreen interactiv și un proces de back-up de date continuu. Dincolo de designul ergonomic și de mici dimensiuni, având o diagonală de doar 17.8 cm, display-ul Vectron POS Mini economisește energie, folosind tehnologia LED.