Piața 9, un concept inovator în România, își asigură calitatea serviciilor cu echipamente Vectron

Industria alimentară trece prin numeroase schimbări în ultimii ani, dar proprietatea de bază a acestor schimbări este mâncarea sănătoasă. Consumatorii sunt tot mai atenți și greu de mulțumit când vine vorba de produsele pe care le cumpără. Aceștia se așteaptă la cele mai bune servicii împachetate într-unul: mâncare servită rapid, proaspătă și, mai presus de toate, sănătoasă.

Ca răspuns la aceste nevoi, a apărut conceptul de mâncare “ready-to-eat”.

Conceptul de mâncare “ready-to-eat” este reprezentat prin alimente care au fost pregătite astfel încât să poată fi consumate ca atare, fără alte procese de gătit. Aceste mâncăruri pot fi păstrate la rece sau pe raft, necesită încălzire minimă sau sunt servite fierbinți.

Produsele “gata-de-mâncat” au instrucțiuni specifice, pentru a se asigura că nu există nicio contaminare sau șansă de formare de bacterii după ce alimentele au fost deja pregătite.

Ready-to-eat, acum și în România

 

Pe 1 august, a fost inaugurat un magazin specializat în carne de calitate și produse ready-to-eat în mall-ul Prima Shops, din Oradea. Având cunoștințe valoroase despre carnea de vită irlandeză și comerțul retail independent după o experiență în acest domeniu, în Marea Britanie, antreprenorul Daniel Galea a decis să introducă acest tip de servicii și în România.

 

Astfel, a luat naștere Piața 9, care vine cu un concept nou și inovator, care combină rapiditatea oferită de un fast-food cu calitatea oferită de un restaurant.

“La Piața 9, toate produsele noastre vor fi proaspete pentru a asigura cea mai bună calitate.” (Daniel Galea)

Cele mai bune servicii sunt însoțite de echipamentele Vectron

Calitatea serviciilor primează la Piața 9, iar pentru cea mai bună optimizare au apelat la echipamentele Vectron.

  • Pager Titan               

Pagerul Titan facilitează rapiditatea servirii prin funcția sa de notificare a clienților când este gata comanda.

Un alt beneficiu major al folosirii acestui produs este design-ul său compact, care ajută la economisirea spațiului din restaurant.

 

  • POS Vectron

POS Touch Vectron oferă un nivel înalt de performanță, datorită celor mai noi componente electronice. Software-ul POS conține numeroase funcții sofisticate care accelerează fluxurile de lucru și facilitează controlul.

Software-ul poate fi adaptat pentru a satisface cerințele individuale de la punctul de vânzare. Sistemul POS se închide fără pierderi de date, chiar și în cazul unei pene de curent.

 

Astfel, rapiditatea și calitatea serviciilor noii afaceri, Piața 9,  poate fi asigurată în compania produselor Vectron.