Periferice & Integrări

Chiar și cele mai complexe dispozitive pot beneficia de un ajutor în plus. Sistemele POS Vectron sunt fiabile și robuste, dar și suficient de flexibile pentru a permite integrarea cu alte aplicații și dispozitive periferice, cu funcționalități complementare.

Periferice

afisajprodus

Afișaj client C75, C100

Afișajele client Vectron se integrează cu sistemele POS Vectron, având un dublu rol în vânzare: informează clientul cu privire la comandă și plată,

totodată aducând în atenția clienților alte produse similare, complementare sau promoții. Display-urile Vectron sunt apreciate pentru flexibilitatea lor, oferind 10 variante de afișare, precum și un unghi de vizionare ajustabil. Acestea pot fi montate cu ușurință, direct pe sistemele POS Vectron POS Mini II, Vectron POS Vario II și Vectron POS Touch.

pos_mini_II

Discover Systems

Discover este pagerul preferat al utilizatorilor de echipamente POS Vectron. Sistemul de pagere Discover asigură o comunicare discretă între

personal și client, fiind îndeosebi folosit în locații precum patiserii și fast-food-uri, unde anumite produse necesită un timp de preparare. Astfel, acest dispozitiv silențios anunță clienții cu privire la statusul comenzii lor prin senzori tactili și de lumină, influențând pozitiv ambientul dintr-un local.

Acest pager poate fi folosit și în baruri și cafenele ale căror spații sunt mai generoase, acționând ca un instrument de apelare și informare a ospătarilor, atât de către clienți, cât și de către personalul din bucătărie.

În plus, pagerul Discover poate fi integrat cu sistemul POS, pentru o utilizare optimă și adaptată nevoilor afacerii.

pos_ph_2

Cântare și case de marcat

Sistemele POS Vectron pot fi integrate cu dispozitive periferice dintre cele mai diverse.


Branduri de cântare precum Bizerba, Digi sau Mettler Toledo sunt doar câteva dintre opțiunile clienților noștri, conectarea acestora la sistemele POS Vectron fiind posibilă prin intermediul unei instalări axată pe nevoile afacerii.

Case de marcat și imprimante fiscale aparținând producătorilor Activa, Tremol, Custom X-Kube, Epson sunt și ele prietenoase cu sistemele POS Vectron.

pos_touch_12

Kitchen Video

O bucătărie bine organizată are nevoie de un instrument de management pe măsură.

Kitchen Video este o aplicație software care optimizează comunicarea dintre personalul din bucătărie sau bar și management, respectiv personalul din sală. Mai exact, ospătarii înregistrează comenzile în sistemul POS, acestea transformându-se în tichete digitale care ulterior sunt afișate în ordinea cea mai eficientă pentru livrarea unei comenzi cu mai multe produse, în cel mai scurt timp. Ulterior, personalul din bucătărie poate „alerta” digital ospătarul când comanda este pregătită pentru servire.