IBA 2018 prezintă cele mai importante inovații de pe piață

 

IBA este cel mai mare târg mondial de produse de panificație și dulciuri. Acest eveniment are loc o dată la 3 ani, cuprinzând industria în plină expansiune pe plan internațional și prezentând cele mai importante inovații de pe piață.

Anul acesta, IBA va avea loc pe 15-20 septembrie, la Munich. Programul său cuprinde cele mai recente tendințe tehnologice, echipamente și materii prime, sub forma unor prezentări practice.

 

 

În cadrul evenimentului, participanții au ocazia de a cunoaște expozanți internaționali de produse tehnologice inovatoare pentru această industrie.

Vectron se va număra printre furnizorii care vor fi prezenți la IBA, iar echipamentele prezentate evidențiază importanța tehnologiei în această industrie prin automatizarea operațiunilor. Printre produsele expuse la acest eveniment, se vor număra și terminale touchscreen self service, noua soluție de eficientizare a comenzilor și economisire a personalului.

  • Terminalele Self Service Vectron le permit clienților să comande și să plătească singuri pentru comenzile lor. Tehnologia touch-screen este menită să accelereze procesul de comandare și să ofere clienților mai mult control asupra personalizării comenzilor, reducând, în același timp, posibilitățile de înțelegere eronată a comenzii.

Aceste stații sunt tehnologii esențiale pentru menținerea rentabilității în fața creșterii costurilor forței de muncă și a așteptărilor din ce în ce mai complexe ale clienților. Din cauza fluctuației ridicate în retail, se produc adesea costuri ridicate și imprevizibile. În schimb, terminalele touchscreen pot scurta orele de așteptare ale clienților, reduc pierderile de venituri din erorile comenzilor și pot crea oportunități de upsell (cumpărare a mai multor produse).

 

Altă soluție prezentată de cei de la Vectron este Sertarul Inteligent de Numerar.

 

  • Sertarul Inteligent de Numerar folosește tehnologia Tellermate, care permite o citire electronica a sumei de bani prezentă în sertar la orice moment, având abilitatea de a evidenția discrepanțele dintre banii din sertar și raportul X de pe POS.

 

 

 

 

 

Standul companiei Vectron va oferi o experiență completă în cadrul acestei conferințe. În timpul celor 5 zile de eveniment, participanții vor avea ocazia să prezentări cu un nou concept de brutărie sau să experimenteze peretele cu VR.

 

De asemenea, vor fi prezentate, în premieră, produse precum:

  • Sistem POS cu cântar incorporat
  • Sistemul de fidelizare clienti BonVito

 

Pentru mai multe detalii privind evenimentul, vizitați: https://www.iba.de/en/.