Cele mai noi tehnologii și produse de optimizare a industriei, prezente la IBA 2018

IBA este cel mai mare târg mondial de produse de panificație și dulciuri, reprezentând platforma centrală pentru această industrie.

Acest eveniment are loc o dată la 3 ani, reflectând ciclul inovației—expozanții din toate segmentele stabilite și conexe din industria de panificație se întâlnesc față în față cu factorii de decizie din industria prelucrătoare, retail și HoReCa din întreaga lume. IBA cuprinde industria în plină expansiune pe plan internațional și prezintă cele mai importante inovații de pe piață.

Anul acesta, s-a desfășurat între 15-20 septembrie, la Munchen. 1.375 de expozanți au prezentat ultimele inovații ale industriei, de la tehnologia de producție a materiei prime, la tendințele alimentare, până la conceptele de afaceri și amenajarea magazinelor.

Participarea de anul acesta a fost cea mai numeroasă de până acum, înregistrând peste 75.000 de vizitatori, cu o prezență puternică din partea business-urilor internaționale din industrie, în special din Asia.

Printre furnizori s-a numărat și liderul pe piata sistemelor POS, a cărui prezență este tot mai simțită și în România: Vectron.

Tehnologii eficiente în optimizarea proceselor

În cadrul IBA 2018 au fost prezentate cele mai noi tehnologii ERP dedicate industriei panificației, care pot fi integrate cu sisteme POS. În plus, organizarea departamentului logistic în această industrie poate fi eficientizat semnificativ cu ajutorul a doua soluții, PC Data si Toolbox, astfel:

  • Pasul 1: preluarea din sistemul ERP a informațiilor referitoare la cantitățile comandate de fiecare client sau magazin propriu.

  • Pasul 2: introducerea facilă în aplicația software a numărului exact al articolelor pregatite pentru livrare.

  • Pasul 3: transmiterea informațiilor cu privire la cantitatea precisă, pregătită pentru livrare, către sistemul ERP pentru emiterea facturilor și avizelor.

Sistemele Vectron sunt soluții POS foarte versatile, iar acest aspect permite utilizarea lor modular, fiind integrate cu diverse rețele periferice. Datorită nivelului de experiență, dar și a tehnologiei avansate a acestora, este posibilă integrarea tuturor sistemelor ERP care au fost prezentate în cadrul evenimentului IBA 2018.

Produse tehnologice benefice industriei de cofetărie și patiserie

Vectron a prezentat, în premieră, o serie de produse tehnologice, proiectate să eficientizeze procesele de vânzare-cumpărare din industria brutăriei și panificației și să îmbunătățească sistemul de loializare al clienților.

  • Sertarul Inteligent de Numerar folosește tehnologia Tellermate, care permite o citire electronică a sumei de bani prezente în sertar la orice moment, având abilitatea de a evidenția discrepanțele dintre banii din sertar și raportul X de pe POS

  • Maşina de numărare a banilor Glory, perfect integrată cu sistemul POS Vectron, astfel încat operatorii nu mai intra în contact cu banii

  • Primul cantar Vectron, perfect integrat in sistemul POS

  • Sistemul de fidelizare clienți BonVito

  • Noul hardware S14 Wide Screen.Pentru mai multe detalii, vizitați www.vectron.ro.