Aplicatii software Vectron

Aplicații software Vectron

pos_ph_2

myVectron reporting app

Aplicatia iti ofera acces instant de pe smartphone sau tableta pentru principalii indicatori de performanta ai afacerii tale.

Analiza performantei vanzarilor se face atat la nivelul intregii companii cat si pentru fiecare punct de lucru sau pentru fiecare produs.

vectron_commander

Vectron Commander

Accesul la date crește abilitatea de a lua decizii informate. Însă aceste date necesită o centralizare practică și, mai ales, corectă.

Vectron Commander este o aplicație software care simplifică colectarea, managementul și automatizarea transferului de date dintr-unul sau mai multe sisteme POS aparținând unei rețele dedicate.

Vectron Commander este, în primul rând, un instrument de comunicare internă cu alte sisteme POS Vectron. Cu ajutorul Vectron Commander, operatorii pot introduce noi prețuri, produse sau promoții al căror conținut este sincronizat automat cu unul sau mai multe sisteme POS din rețea.

Transferul de date facil și securizat către sisteme POS sau PC-uri selectate se numără printre funcționalitățile principale ale produsului Vectron Commander. Această acțiune poate fi programată zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi, adresată unuia sau mai multor destinatari și nu întrerupe activitatea sistemelor POS pe parcursul migrării datelor.

Soluția software Vectron Commander acționează și ca un program de analiză a datelor administrate, oferind suportul necesar pentru evaluarea performanțelor vânzărilor—mai exact, generează rapoarte și analize grafice simple sau tabele detaliate, care pot fi importate în diverse programe de gestiune. Astfel, Vectron Commander centralizează, administrează și diseminează informații și rapoarte, imediat sau programat, în format digital sau printat.

În plus, Vectron Commander facilitează integrarea sistemelor POS cu alte aplicații software indispensabile unei afaceri în domeniul HoReCa—ERP, gestiune, Business Intelligence ș.a.

pos_ph_2

Gesto

Aplicația Gesto este ultima inovație marca Vectron Romania în materie de produse software pentru managementul vânzărilor.

Gesto este o aplicație web integrată cu sistemele POS Vectron care permite controlul stocurilor în timp real. Având la bază un algoritm de inteligență artificială, Gesto înlocuiește intuiția operatorilor de vânzări în ceea ce privește estimarea producției și a aprovizionărilor viitoare, astfel reducând efortul personalului și, in același timp, șansele de eroare.

pos_ph_2

BonVito

Una dintre capabilitățile care stau la baza sistemelor POS Vectron este colectarea de date acționabile.

Prin intermediul BonVito, Vectron îmbunătățește capabilitățile sistemelor POS, creând un instrument de marketing online special conceput pentru suportul vânzărilor și monitorizarea rezultatelor în campaniile orientate spre fidelizarea clienților.

BonVito este o soluție smart, ușor de configurat și gestionat—pe scurt, campaniile de marketing sunt sincronizate cu sistemele POS, automatizând procesul de aplicare a reducerilor și a avantajelor pentru clienții fideli.

Strategiile smart necesită și tactici pe măsură. Utilizatori BonVito pot opta pentru unul sau mai multe module de gestiune a campaniilor, simultan, precum: timbre digitale, cupoane (tipărite, pe email sau SMS), reduceri directe, e-payment (carduri personalizate și tichete cadou), rapoarte web ș.a.